Selected:

Dule i Koki - Via Makedonija - Audio Album 2003 - Senator Music Bitola

500.00ден 300.00ден

Sale!

Dule i Koki – Via Makedonija – Audio Album 2003 – Senator Music Bitola

500.00ден 300.00ден

Дуле и Коки – Виа Македонија – Албум 2003 – Сенатор Мјузик Битола

Албум 2003: Виа Македонија

Музичка продукција: Студио Моби и Борис Романо (01,02,05,07,10); Дејан Абадич Тим (03,04,06,08,09);
Извршна продукција и менаџмент: Грета Оџакова Примус Продукција 070 262 357 и 070 721 015;
Гитари: Борис Романо и Неша Јапанац;
Гитари и бузуки за студио XL: Ивица Максимовиќ;
Пратечки вокали: Андријана Јаневска;
Снимано во студиата: Музичко Атеље “МОБИ”, студио “XL” и студио “Роберт Саздов” (Септември/Октомври 2002);
Пост продукција и мастеринг: Роберт Саздов

Групата Д & К се:
Душан Љубисављевиќ – Дуле (гитара, вокал),
Никола Јанков – Коки (виолина),
Маријан Атанасовски – Мацко (клавијатури).

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Порачај оргинално CD на:
http://www.senator.com.mk

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

CD005/2003

© ℗ 2003 Senator Music Bitola All rights reserved

Description

Следете не’ на / Follow us on: – YouTube ▶ https://www.youtube.com/channel/UCF4zq0PKa1GRPEEQsVSbimw?sub_confirmation=1 – Facebook ▶ https://www.facebook.com/SenatorMusicBitola – Instagram ▶ https://www.instagram.com/senatormusicbitola/ Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права. #SenatorMusic # #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #MKMusic #MKDMusic #МКМузика #МКДМузика #МакМузика #MacMusic #MakMuzika #MKMuzika #MKDMuzika # #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија CD З.А.М.П. Македонија © ℗ Senator Music Bitola All rights reserved

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dule i Koki – Via Makedonija – Audio Album 2003 – Senator Music Bitola”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Menu
×
×

Cart