Sale!

BLEZERI – Audio Album – Senator Music Bitola

300.00ден

BLEZERI – Audio Album – Senator Music Bitola

БЛЕЗЕРИ – Аудио Албум – Сенатор Мјузик Битола

Голема благодарност до сите гости:

Благица Павловска 3,10 ; Наум Петрески 9 ; Марјан Коцев 6,14 ; Зоран Дамјанов 12 ; Душан Иванов, сакс и кларинет 6,13,14 ; Александар Ангелов, сакс и кларинет 5,7,15 ; Гоце Илиоски, ударалки 4,8,9,10,11,15 ; Мартин Вучиќ, ударалки 1,2

Продуцент: Цане Петров, снимено во “ФМ” (Ферус Мустафов)

БЛЕЗЕРИ

Николчо Коцев – Труба 1 ; Диме Танчев – Труба 2 ; Љупчо Димитриевски – Саксофон и Кларинет ; Горан Илиевски – Баритон ; Мицко Дамјановски – Тенор ; Гоце Узунски – Ударалки

Спонзор: Градоначалникот Панчо Минов и Советот на Општина Кавадарци

www.blezeri.com.mk

email: blezeri@yahoo.com

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #BLEZERI #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #БЛЕЗЕРИ #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved

Description

https://www.youtube.com/watch?v=h1CCdjb21ss

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
▶ https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
▶YouTube.com/SenatorMusicBitola

Facebook
▶Facebook.com/SenatorMusicBitola

Instagram
▶ Instagram.com/senatormusicbitola

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #МК #МКД #Сенатор #СенаторMusic #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ Senator Music Bitola All rights reserved

https://www.youtube.com/watch?v=RUU5K17tFQo