Sale!

Aleksandar Icov – Nikolova edinaesetka [Александар Ицов – Николова единаесетка] – Audio Album 2021 – Senator Music Bitola

300.00ден

Aleksandar Icov – Nikolova edinaesetka [Александар Ицов – Николова единаесетка] – Audio Album 2021

Traditional Music | Традиционална Музика

Гости на албумот: Гоце Јанкулов – кларинет (6), Демир Кантуроски – труба (5), Љупчо Соколовски – клавијатури (7) и (8).

Издава, произведува и дистрибуира
Сенатор MUSIC – Bitola, Macedonia

Директор: Весна Ангелоска

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music – Bitola – Macedonia
https://goo.gl/Yt9963

Следете не’ на / Follow us on:
YouTube
Facebook
Tik Tok
Instagram

Contact Info
Email: senatormusicbitola@gmail.com

#SenatorMusic #AleksandarIcov #MakedonskaMuzika #TraditionalMusic #ТрадиционалнаМузика #Accordion #Musician #Virtuoso #Виртуоз #Harmonika #Хармоника #Gajda #Gaida #Gayda #Bagpipes #Dances #Kaval #Кавал #MultiInstrumentalist #NarodnaMuzika #НароднаМузика #2021 #NarodniOra #MakedonskiNarodniOra #МакедонскиНародниОра #НародниОра #МакедонскиОра #MacedonianDances #Makedonski #Makedonska #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Macedonia #Makedonija #Македонија #MK #MKD #МК #МКД #MakedonskiOra #Folk #Фолк #FolkMusic #Folklore #Фолклор #ХИТОВИ #HITS #Music #Muzika #Музика #Songs #Compilation #Најдоброто #Best #Narodna #Народна #Narodni #Народни #Bitola #Битола #Senator #Aleksandar #Icov #Александар #Ицов #АлександарИцов #СенаторMUSIC

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

CD03/21

З.А.М.П. Македонија

© ℗ 2021 Senator Music Bitola All rights reserved

Categories: , , , , , , , , , Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,