Sale!

ADRIJANA – Melanholija [АДРИЈАНА – Меланхолија] – Audio Album 2003 – Senator Music Bitola

300.00ден

ADRIJANA – Melanholija [АДРИЈАНА – Меланхолија] – Audio Album 2003

Снимено во студио “КЛАРИОН”
Печати “ЕВРОПА 92”

Елеонора Полоска – вокали,
Влатко Стефановски – гитара,
Даниел Апостолов – фагот,
Зоран Џорлев – виолина,
Љупчо Каргов – Паганини мандолина,
Мартин Вучиќ – тапани и перкашн,
Драган Вучиќ – бас,
Златко Бојаџиев – контрабас
Дино Милосављевиќ – тапани,
Миле Барбаровски – тапани,
Орце Лазаров – бас,
Васил Атанасов – обоа,
Драги Митев – кларинет,
Ристо Краповски – виолончело,
Самир Мехмед – гитара,
Маријан Николовски – гитара,
Коце Икономов – гитара,
Перо Галев – гитара,
Вангел Шурбевски ЧОРБА – тапани,
Кенан Таировски,
Ѓорѓи Барбаровски,
Маја Павловска,
Јован Павловски,
Калиопи Букле,
Владо Јаневски.

Благодарам на сите овие прекрасни луѓе,
што музицираа со мене на овој проект.
Горан Алачки

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music – Bitola – Macedonia

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #ADRIJANA #MakedonskaMuzika #МакедонскаМузика #MacedonianMusic #МакедонскиПесни #MakedonskiPesni #MacedonianSongs #Music #Muzika #Музика #Песни #Pesni #Songs #HITOVI #ХИТОВИ #HITS #Best #BestSongs #Folk #FolkMusic #Фолк #FolkHits #FolkHitovi #Makedonija #Macedonia #Македонија #MK #MKD #МК #МКД #Macedonian #Македонска #Makedonska #Makedonski #Македонски #Macedonian #Makedonsko #Македонско #Compilation #Најдоброто #Narodna #Народна #Bitola #Битола #Senator #Сенатор #АДРИЈАНА #АдријанаАлачки #Алачки #AdrijanaAlacki #Alachki #Alacki #СЕНАТОРMusic

З.А.М.П.
Македонија

© ℗ 2003 Senator Music Bitola All rights reserved