Oktet Makedonija – Октет Македонија

Октет Македонија во состав:
Стојанов Радослав (тенор – I)
Јованов Илија (тенор – I)
Димчевски Киро (тенор – II)
Лијаковски Ристо (тенор – II)
Прокопиев Зоран (баритон)
Галевски Влатко (баритон)
Ташев Никола (бас)
Лијаковски Киро (бас).

(Oktet / Октет)

No products were found matching your selection.