About Us

Who We Are

If you want to learn more about us, you’re in the right place. Read to learn how we managed to grow our brand.

Дололку сакате да дознаете повеќе за нас Вие сте на вистинското менето. Прочитајте повеќе како го менаџираме и усовршуваме нашиот бренд.

Worldwide Shipping
Best Quality
Best Offers
Secure Payments

Биографија

Сенатор како бренд постои повеќе од 30 години. Почетоците на Сенатор се во 80тите години со радио ,емисии , дискотеки , организирање на концерти и фестивали продолжувајки со музички маркети и дискографска куќа.Изобилството на музика инспирирано од македонското поднебје налагаше потреба да се зачува , односно да се стави на носачи на звук.


Од таму произлезе продуцентската работа која низ сите овие години има издадено над 500 наслови на аудио касети, видео касети, компакт дискови и двд изданија. Опфатена е музика од сите краеви на Македонија како традиционалната така и новосоздадена модерна музика.


Зад името на продукцијата на водечкиот бренд во македонската музика стојат сите врвни имиња на македонската естрада, вклучувајќи и млади таленти кои го бараат своето место на македонската естрада и надвор од неа.