Сузана Спасовска - Празнична

Сузана Спасовска - Празнична
: 5334 Код на продуктот: 0138
Достапност: Во залиха
3.50€
Количина: Додај во кошничка
 1. Празнична
 2. Вино му се пие
 3. Берикет
 4. Илинденска
 5. Ќе се женат другари
 6. Родно огниште
 7. Низ корија зелена
 8. Митра низ двори шеташе
 9. Китуше, Митуше
 10. Жилче доме мој
 11. Саде ти се чудам Цвето
 12. Младост
 13. Љубов
 14. Урнебес
 15. Прочка